Storm Room Enters ARoS Permanent Collection

ARoS
Aarhus, Denmark

Tilbage i 2014/15 præsenterede ARoS udstillingen ”Something Strange This Way” med værker af det canadiske kunstnerpar Janet Cardiff og George Bures Miller. Blandt de mange spektakulære installationer på udstillingen var værket ”Storm Room”, der nu er tilbage til ARoS.
Såvel udstillingen ”Something Strange This Way” som værket ”Storm Room” vakte stor begejstring tilbage i 2014. Derfor er det med stor glæde, at det takket være en donation fra Augustinus Fonden er lykkedes at erhverve værket af det internationalt anerkendte kunstnerpar til ARoS’ samling:

– Det har længe været et stort ønske for ARoS at erhverve ”Storm Room”. Cardiff og Miller er store stjerner på den internationale kunsthimmel, og vi er stolte over at føje netop dette værk til museets samling af installationskunst. Som totalinstallation udgør ”Storm Room” et solidt supplement til vores allerede stærke samling af installationskunst på nederste etage med værker, der appellerer til andre sanser end blot synet, siger Lise Pennington, overinspektør, ARoS.

(Announcement in Danish only)

Referenced Works